29
Sep
    Новости из Социолошког прегледа

Обавештавмо све чланове Српског социолошког друштва, припаднике академске заједнице и социологе посебно, да је наш часопис Социолошки преглед прешао на потпуно електронско уређивање коришћењем програма Асистент.

 

Опширније...
 
17
Sep
    ЕСА састанак националних социолошких удружења

Састанак се одвијао у два сегмента – као пленарни скуп када се дискутовало о општим значајним темама и кроз рад у групама где се раправљало о проблемима на националном нивоу. Састанку су присуствовали представници мање од половине националних удружења.

Опширније...
 
9
Sep
    Нови састанак Секције за истраживање социјалних покрета

Састанак Секције за истраживање социјалних покрета одржаће се у уторак, 19. септембра 2017. године, у 18 часова у Институту за социолошка истраживања Филозофског факултета у Београду, Чика Мишино здање, улаз у двориште кроз зграду Ректората.

Опширније...
 
8
Sep
    Конференција Института за аграрне проблеме Руске академије наука

Конференција Института за аграрне проблеме Руске академије наука, Саратов

Опширније...
 
8
Sep
    У Атини одржана је 13. конференција ESA

У Атини (Грчка) од 29. августа до 1. септембра одржана је 13. конференција ESA, под називом (Un)Making Europe: Capitalism, Solidarities, Subjectivities, уз учешће преко 3.500 учесника из великог броја земаља. Из Србије је пријављено 28 учесника са 23 рада.

 

Опширније...
 
7
Jul
    Слободна места на ОАС и МАС социологија на Филозофском факултету у Косовској Мировици

Ове године су и на Филозофском факултету у Косовској Митровици у првом уписном року попуњена сва буџетска места на основним и мастер акаедмским студијама социологије. Међутим, остала је још 15 САМОФИНАНСИРАЈУЋИХ МЕСТА на ОАС и 13 САМОФИНАНСИРАЈУЋИХ МЕСТА на МАС Социологија на овом факултету.

Опширније...
 
25
Jun
    Закључци са међународне научне конференције Глобализација vs. глокализација

Закључци са међународне научне конференције Глобализација vs. глокализација (конфликти у глобализирајућем друштву), која је одржана у Косовској Митровици, 3-4. јуна 2017. године на Филозофском факултет Универзитета у Приштини, у организацији Српског социолошког друштва, Филозофског факултета Универзитета у Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици, Института за упоредно право и Института за политичке студије из Београда

 

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следећа > Крај >>

Страна 20 од 72