2
Feb
    Конференција о религиозном дијалогу и сарадњи

We are sending you the Call for papers for the First World Conference for Religious Dialogue and Cooperation. Please send it to all Universities; Faculties; Associations; Research Centres; professors; researchers; young scientific associates, that you think would be interested in participating in the First World Conference.

 

Опширније...
 
21
Dec
    Победница републичког такмичења из социологије 2021. године добитница награде фонда за младе таленте

Фонд за младе таленте Републике Србије наградио је ученике средњих школа за успехе постигнуте на признатим републичким и међународним такмичењима у току календарске 2021. године.

 

Опширније...
 
21
Dec
    Бојана Вукотић и Добрило Аранитовић добитиници награде "Стојан Новаковић" у 2022.

Бојана Вукотић и Добрило Аранитовић, аутори библиографске монографије Социолошки преглед 1938-2020: Библиографија добитиници су награде "Стојан Новаковић" у 2022. години за наведено дело. Ради се о напрестижнијем признању које Библиотекарско друштво Србије додељује за изузетан допринос у области библиотекарско-информационе делатности.

 

Опширније...
 
3
Dec
    Потписан уговор о суиздаваштву часописа Социолошки годишњак

Председници Српског социолошког друштва (ССД), проф. др Слободан Миладиновић и Социолошког друштва Републике Српске (СДРС), проф. др Биљана Милошевић Шошо, потписали су 30. новембра 2022. године у Београду, у седиштву ССД, Уговор о суиздаваштву часописа Социолошки годишњак, који се од недавно поново налази на листи Министарства науке Републике Србије, категорисан као часописа од националног значаја (М52).

 

Опширније...
 
3
Dec
    Конкурс за доделу награде „Војин Милић“ за најбољу књигу домаћег аутора из области социологије објављену у 2022. години

Награда се додељује за најбољу књигу домаћег аутора из области социологије, објављену у 2022. години. нУ складу са ближим критеријуми за додељивање награде ССД за најбољу књигу домаћег аутора из области социологије...

Опширније...
 
3
Dec
    Конкурс за доделу награде „Радомир Лукић“ за животно дело

Награда се додељује истакнутој личности у области социологије, старијој од 60 година, за укупни допринос и изузетне резултате постигнуте у научно-истраживачком, образовно-педагошком и јавном раду у дужем временском периоду.

Опширније...
 
2
Dec
    Записник са редовне годишње Скупштине Српског социолошког друштва

У свечаном делу седнице, предвиђеном за доделу награде „Радомир Лукић“ за животно дело, председник жирија за доделу награде Јовица Тркуља је образложио одлуку жирија. Истакао је да је жири за доделу Награде за животно дело Српског социолошког друштва „Радомир Лукић“...

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 4 од 83