Мејлинг листа

Поштовани посетиоци, овде се можете пријавити на нашу мејлинг листу, како бисмо били у могућности да вас путем имејла редовно обавештавамо о новостима и текућим активностима.16
Apr
    Разговор о књизи „Сириза у лавиринту“

Социолошки клуб је, 31. марта 2016, организовао разговор о књизи „Сириза у лавиринту“ британског новинара Кевина Овендена. У разговору су учествовали социолог Матија Меденица, преводилац књиге и доц. др Јово Бакић.

Опширније...
 
16
Apr
    Ужи избор књига за „Војина Милића“

На основу члана 3 Статута Српског социолошког друштва и Правилника о Награди „Војин Милић“, жири за доделу награде за најбољу социолошку књигу домаћег аутора у 2015. години, у саставу проф. др Радош Радивојевић, проф. др Јасмина Петровић и проф. др Милош Марјановић, донео је одлуку о ужем избору књига за доделу награде.

Опширније...
 
10
Apr
    СИСП о "прогресу" у историји

На састанку Секције за истраживање социјалних покрета одржане 5. априла 2016. године у Институту за социолошка истраживања Филозофског факултета у Београду, др Лука Јоксимовић Барбат, филозоф и антрополог, одржао је предавање на тему: „Идеја прогреса у критичкој антропологији“.

Опширније...
 
10
Apr
    Редовна годишња скупштина Српског социолошког друштва

Редовна годишња скупштина Српског социолошког друштва одржаће се у суботу 23. априла 2016. године у 12 часова на Филозофском факултету у Новом Саду (Амфитеатар), ул. Др Зорана Ђинђића 2.

Опширније...
 
2
Apr
    Такмичење из социологије 2016: регионална финала

Извештаје са регионалних такмичења средњошколаца из социологије, на тему „Град као огледало друштвених различитости“, 12. марта 2016. године, дајемо по универзитетским центрима, где су и одржана.

Опширније...
 
2
Apr
    Шири избор књига за „Војина Милића“

Жири за доделу награде за најбољу социолошку књигу домаћег аутора у 2015. години – у  саставу: проф. др Радош Радивојевић, проф. др Јасмина Петровић и проф. др Милош Марјановић, на основу члана 3 Статута Српског социолошког друштва и Правилника о Награди „Војин Милић“, донео је одлуку о ширем избору књига за доделу награде.

Опширније...
 
30
Mar
    Клуб, СИСП и СЕФЕМ у акцији

Социолошки клуб организује разговор о књизи „Сириза у лавиринту“ Кевина Овендена. О књизи ће говорити социолог Матија Меденица, преводилац књиге и доц. др Јово Бакић. Састанак ће се одржати у четвртак, 31. марта у 18 часова у Институту за социолошка истраживања.

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 9 од 53