11
Oct
    Позив за сарадњу часописа Discover Society

Захваљујући контактима успостављеним на конференцији ЕSА у Атини, социолози из Србије су добили позив од актуелне председнице ЕSА Sue Scott да пошаљу своје прилоге за он лине часопис Discover Society у чијем је она уредништву.

Опширније...
 
10
Oct
    Састанак Секције за истраживање социјалних покрета

Састанак Секције за истраживање социјалних покрета одржаће се у уторак, 07. новембра 2017. године, у 18 часова. Место састанка: Институт за социолошка истраживања Филозофског факултета у Београду, Капетан Мишино здање

Опширније...
 
8
Oct
    Социолошки преглед - Темати у 2018.

Редакција Социолошког прегледа је одлучила да у 2018. објави три тематска броја. Позивамо све припадника академске зајаднице, посебно социологе, али и остале који сматрају да могу да пруже свој научни допринос, да пошаљу своје радове.

Опширније...
 
29
Sep
    Новости из Социолошког прегледа

Обавештавмо све чланове Српског социолошког друштва, припаднике академске заједнице и социологе посебно, да је наш часопис Социолошки преглед прешао на потпуно електронско уређивање коришћењем програма Асистент.

 

Опширније...
 
17
Sep
    ЕСА састанак националних социолошких удружења

Састанак се одвијао у два сегмента – као пленарни скуп када се дискутовало о општим значајним темама и кроз рад у групама где се раправљало о проблемима на националном нивоу. Састанку су присуствовали представници мање од половине националних удружења.

Опширније...
 
9
Sep
    Нови састанак Секције за истраживање социјалних покрета

Састанак Секције за истраживање социјалних покрета одржаће се у уторак, 19. септембра 2017. године, у 18 часова у Институту за социолошка истраживања Филозофског факултета у Београду, Чика Мишино здање, улаз у двориште кроз зграду Ректората.

Опширније...
 
8
Sep
    Конференција Института за аграрне проблеме Руске академије наука

Конференција Института за аграрне проблеме Руске академије наука, Саратов

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 9 од 62