Мејлинг листа

Поштовани посетиоци, овде се можете пријавити на нашу мејлинг листу, како бисмо били у могућности да вас путем имејла редовно обавештавамо о новостима и текућим активностима.22
Jan
    СИСП о ГМО

Састанак Секције за истраживање социјалних покрета одржаће се у уторак, 2. фебруара 2016. године у 18 часова. Место: просторије Института за социолошка истраживања Филозофског факултета у Београду, стара зграда Филозофског факултета у Београду (Капетан Мишино здање, улаз кроз зграду Ректората, из дворишта), Студентски трг 1.

Опширније...
 
19
Jan
    Списак кандидата за такмичење из социологије у средњим школама.

Табеларни списак кандидата из Београда, Новог Сада и Ниша за средњошколско такмичење из социологије.

Опширније...
 
26
Dec
    Социолошки клуб о „Билансу стања“

Социолошки клуб је 15. децембра 2015. године организовао разговор о зборнику „Биланс стања – допринос анализи рестаурације капитализма у Србији“. У препуној просторији Института за социолошка истраживања Филозофског факултета у Београду о зборнику су говорили Владимир Симовић, један о уредника, Јелена Пешић, асистенткиња на Филозофском факултету у Београду, и др Тодор Куљић, редовни професор на истом факултету.

Опширније...
 
22
Dec
    Нова књига из Косовске Митровице

Књига  која  узнемирује и уједно надахњује својим садржајем и ауторовом имагинацијом. Национални графит-мурали тиме  постају весници новог промотерства у одбрани националних интереса  Србије  и тамо где је то најпотребније – Косовској Митровици.

Опширније...
 
14
Dec
    Трибина ССИП

У уводном предавању др Дубравка Стајић прочитала је ЦВ проректора Ристића, а затим се кратко осврнула на наслеђе два проблема, још из времена Краљевине Југославије: 1) поплаве 1929. године и 2) неконтролисана сеча дрвечћа, квалитетног, као узрок судске афере „МНашице“ 1934-1940. године.

Опширније...
 
1
Dec
    Конкурс награда за животно дело и најбољу књигу

У складу са Правилником о награди Српског социолошког друштва за животно дело "Радомир Лукић", донесеним 23. марта 2013. године на редовној годишњој Скупштини, Српско социолошко друштво позива вас да поднесете предлоге на...

Опширније...
 
22
Nov
    Социолошке промоције наредних дана

У уторак, 24. новембра 2015. године, у 12 часова, у Свечаној сали Матице српске биће представљена књига Уроша Шуваковића Транзиција: прилог социолошком проучавању друштвених промена. Говоре: Срђан Шљукић, Слободан Антонић, Радош Смиљковић и аутор.

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 10 од 51