20
Jan
    Социолошки преглед индексиран у DOAJ

Социолошки преглед, часопис Српског социолошког друштва, од 17. јануара 2018, индексиран је у бази Directory of Open Access Journals DOAJ. У наредних неколико дана, сви чланци објављени у Социолошком прегледу од 1999. године (од када им је ретроактивно додељен DOI) биће трансферисани са Српског цитатног индекса (на коме су у целини доступни) у овом међународну базу података.

Опширније...
 
20
Jan
    Социолошки клуб Вас позива на предавање "Насиље и ми"

Социолошки клуб Вас позива на предавање "Насиље и ми" проф. др Зорице Мршевић, научне саветнице у Институту друштвених наука. Предавање ће се одржати 25.01.2018. године у 18х у Институту за социолошка истраживања. Прослеђујем Вам сажетак предавања.

Опширније...
 
20
Jan
    Допис Српског социолошког друштва

Председништву Српског социолошког друштва, обратила се група социолога који су, након дипломирања на Основним академским студијама социологије, стекли диплому на Студијском програму мастер социјални рад, који се изводи у склопу Департмана Филозофског факултета у Нишу.

Опширније...
 
26
Dec
    Допис поводом најављене реформе наставних планова у гимназијама

Уважени господине Министре, Обраћамо Вам се поводом вести објављене у штампи (Дневник 27.11. 2017) којом се се јавност информише о предлогу Радне групе у вези са редефинисањем наставних планова у гимназијама. Наиме, како је поменути извор известио, према предлогу Радне групе за израду смерница развоја општег средњег образовања, Завод за унапређивање образовања и васпитања приступиће изради нових наставних програма за школску 2018/19.годину.

Опширније...
 
19
Dec
    Социолошки клуб у Нишу вас позива да присуствујете Округлом столу

Социолошки клуб у Нишу вас позива да у петак 22.12.2017. у 13ч присуствујете Округлом столу "35 година рада Центра за социолошка истраживања Филозофског факултета у Нишу (искуства, резултати, перспективе)".

 

Опширније...
 
16
Dec
    Социолошки клуб Вас позива на разговор о књизи

Социолошки клуб Вас позива на разговор о књизи "Промена вредносних оријентација у постсоцијалистичким друштвима Србије и Хрватске: политички и економски либерализам" доц. др Јелене Пешић (Одељење за социологију Филозофског факултета Универзитета у Београду).

Опширније...
 
7
Dec
    Новосадски социолошки клуб организује промоцију књиге

Новосадски социолошки клуб организује промоцију књиге:  Живот кроз спорт. Aутори: Мирослав Нешић, спортски новинар, др Сандра Раденовић, социолошкиња

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следећа > Крај >>

Страна 13 од 68