Позив словеначких социолога ССД-у
петак, 29 јун 2012 19:31

Проф. др Милица Антић Габер, председница Словеначког социолошког друштва, упутила је, 27. јуна 2012, писмо Српском социолошком друштву у коме позива чланове наше организације да се пријаве за учешће на годишњој конференцији Словеначог социолошког друштва, чија је тема „Словенија у време несигурности“, а која се одржава у Марибору, 9. и 10. новембра 2012.

Уз званично позивно писмо и програм конференције које нам је љубазно доставила, Милица Антић Габер напомиње да „насловна тема није обавезујућа за презентацију радова и разговоре у секцијама, тако да ће у секцијама бити места и за сагледавање других тема, а и за анализу те теме из других средина. Такође мислим, да језик није никаква препрека за суделовање на нашем скупу, јер ће већина наших чланова и чланица разумети и неки од језика на просторима некадашње Југославије“.

Своје писмо ССД-у, Милица Антић Грабер завршава речима: „Надам се, да ће овај позив  придонети да и на разини наших социолошких друштава покренемо сарадњу, како би и друштва и наши чланови и чланице поново што чешће и што боље могли поново сурађивати“.

Председништво ССД се захваљује на овом писму и позива све своје заинтересоване чланове да се пријаве за учешће на овој конференцији. За све додатне информације могуће је контактирати колегиницу Антић на адресу:   Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели