Пријаве за анкетарски рад у Европском друштвеном истраживању
среда, 15 август 2018 06:45

Поштоване колегинице и колеге,

Имамо то задовољство да вас позовемо да се пријавите за анкетарски рад у вероватно најугледнијем али и најзахтевнијем истраживању у области друштвених наука – Европском друштвеном истраживању (European Social Survey). Европско друштвено истраживање се по први пут изводи у Србији и спроводи га конзорцијум истраживачких институција на челу са Институтом за социолошка истраживања Филозофског факултета Универзитета у Београду. Више информација о истраживању и начину пријављивања можете добити на web-stranici: http://ess.rs/obrazac-za-prijavu-anketara/

Сам теренски рад је планиран да отпочне почетком септембра. Анкетирање ће се обављати у готово свим општинама у Републици Србији и специфичност у овом истраживању ће бити та што ће се оно вршити на таблет уређајима које ћемо вам обезбедити за потребе теренског рада. Обуке за анкетирање и употребу одговарајућих апликација које ће вам у сваком тренутку помоћи да лоцирате испитанике и да на њима попуњавате упитнике ће бити одржане у Београду, Новом Саду и Нишу почетком септембра. О тачним терминима ћете бити накнадно обавештени.

Надамо се Вашем позитивном одговору и радујемо се унапред будућој сарадњи! Уколико имате било каквих питања, слободно нам пишите.

Срдачан поздрав,

Национални тим Европског друштвеног истраживања - Србија